top of page
Heku trans palvelut

Palvelumme

Heku Trans Ab tarjoaa monipuolisia kuljetuspalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin kuljetustarpeisiin ympäri Suomea. Panostamme asiakaslähtöisyyteen, laatuun ja luotettavuuteen kaikessa toiminnassamme.

Alla on yleiskatsaus palveluihimme:

KOTIPAIKKA

VAASA

KIIRELLINEN KULJETUS?

ONNISTUU

tavarakuljetukset
Palvelumme

PALVELUMME

Kappaletavarakuljetukset

Heku Trans hoitaa päivittäiset kappaletavarakuljetukset ammattitaidolla ja tehokkuudella. Huolehdimme siitä, että tavarasi saapuvat määränpäähänsä aikataulussa.

Jakelupalvelut

Tarjoamme kattavat jakelupalvelut yrityksille ja organisaatioille. Huolehdimme tavaroiden tehokkaasta ja luotettavasta jakelusta asiakkaillesi.

Vaihtolava-kuljetukset

Koukkoautomme tarjoaa tehokkaat vaihtolava-kuljetuspalvelut erilaisille kuormille ja materiaaleille. Vaihtolavakuljetuksemme mahdollistavat joustavan ja kätevän tavaroiden siirron eri kohteiden välillä. 

Räätälöidyt Kuljetusratkaisut

Ymmärrämme, että jokainen kuljetustarve on uniikki. Siksi tarjoamme räätälöityjä kuljetusratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

sähkökuorma-auto

VOLVON SÄHKÖREKKA

Ilmastoystävällinen kuljetus

Heku Trans Ab on ottanut käyttöön ympäristöystävällisen sähkörekan osana kuljetuskalustoamme. Se on päästötön ja hiljainen vaihtoehto, joka auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia.

bottom of page