top of page
heku trans tietoa meistä

Tietoa meistä

Oy Heku Trans Ab - Tehokasta Tavarankuljetusta Ympäri Suomea

Oy Heku Trans Ab on Vaasassa sijaitseva kuljetusalan yritys, joka on erikoistunut monipuolisiin ja luotettaviin kuljetusratkaisuihin ympäri Suomea. Yrityksemme tarjoaa laajan valikoiman kuljetuspalveluita eri alojen asiakkaille ja pyrkii aina vastaamaan asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakaslähtöisyys on toimintamme peruskivi, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota ammattitaitoista ja huippulaatuista palvelua kaikille asiakkaillemme. Alla on muutamia syitä, miksi asiakkaamme valitsevat meidät:

LAADUKAS JA MONIPUOLINEN KALUSTO

Heku Transilla on käytössään nykyaikainen ja monipuolinen kuljetuskalusto, joka mahdollistaa erilaisten tavaroiden ja kuormien turvallisen ja tehokkaan kuljettamisen. Pystymme käsittelemään niin kappaletavaraa kuin erikoiskuljetuksiakin.

Heku transport full-14-min.jpg
Heku transport full-22-min.jpg

ILMASTOYSTÄVÄLLINEN
SÄHKÖKUORMA-AUTO


- VASTUULLISTA KULJETUSTA

Heku Trans Ab on sitoutunut ympäristövastuulliseen toimintaan, ja siksi olemme ottaneet käyttöömme huippumodernin Volvo sähkökuorma-auton osana kuljetuskalustoamme. Volvon Sähkörekka on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille dieselkäyttöisille kuorma-autoille, ja se auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja ilmastovaikutuksia.

PÄÄSTÖTÖN KULJETUS

Sähkökuorma-auto ei tuota päästöjä ajaessaan, mikä auttaa vähentämään ympäristön kuormitusta ja ilmastopäästöjä.

HILJAINEN KULJETUS

Sähkökuorma-auto on huomattavan hiljainen verrattuna perinteisiin dieselkäyttöisiin kuorma-autoihin, mikä vähentää meluhaittoja ympäristössä.

bottom of page